lørdag den 12. juli 2008

jazz på bryggen (+ mand til salg (IKKE min!))





...der er jazzfestival i Kbh...elsker det men ikke fået hørt meget i år pga energiniveauet. Det er blevet til Caroline Henderson (kede) i onsdags (billederne...og Thorbjørn på billederne er forøvrigt "til salg" kvinder ;)), Ibrahim electric igår (fede som altid!!) og senere idag Rumpistol.


5 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Alphafeen !

jamen han ser da godt og og ser også ud til at have en god portion humor og det er sørme ikke at foragte.....
..og du ser sørme også godt ud..højgravid og det hele....og I ser ud til at have hygget Jer der på bryggen....ja Jazz er dejligt...

fasterfis sagde ...

sikke et fint billede af dig søs.. du ser vildt ung ud! og som om du har det rart!

Som mig sagde ...

He he - hvad betyder det når man får at vide at man ser vildt ung ud??? Det synes jeg også, at jeg får at vide engang imellem - hmmm... Hvordan ser man så ud når man ikke lige ser ung ud?
Men ok, du ser dugfrisk ud :-) Og ligner ikke én der snart føder (hæ hæ).

fasterfis sagde ...

måske var det også det jeg mente.. fik sgu selv at vide at jeg holder mig godt idag, af en ung knøs på kollegiet.. gakket.. men det var altså fordi hun ligner sig selv, baare lige som for ti år siden.. tror jeg jeg mener.. jeg er ik sikker.. ih..

Alphafeen sagde ...

haha...gad vide om jeg helst vil se ung el snart fødende ud? el må man vælge begge dele???
Tror bare jeg havde en af det der "der er sgu da fedt i kbh, jazz er fedt, vejret er fedt, kæresten er et hit og hans venner lige så" lykkelige aftener, måske er det det der skinner igennem...