onsdag den 30. juli 2008

Fjord eller ej?

Så fik vi anmeldt fødslen og fik ved samme lejlighed at vide at Fjord faktisk ikke umiddelbart må hedde Fjord da det er et beskyttet efternavn og der kun er 5 meget gamle mænd i DK der hedder det til fornavn (hvis der have været over 25 måtte han godt hedde det!)

Vi skal nu lave en begrundet ansøgning for hvorfor vi gerne vil have han skal hedde det. (Hmmmm...fordi moderen hørte det omtalt i sofiebadets sauna på christinashavn og straks forelskede sig i det...hmmmmmmmmm) (input på gode berundelser til den berundede ansøgning modtages MEGET gerne...han hedder jo for pokker allerede Fjord og vi kan sgu da ikke pludselig give ham et helt andet navn...)

7 kommentarer:

fasterfis sagde ...

ej typisk, skal alting altid være lidt besværligt..
Sig at din far ønskede det og han lige er død!!!! græd evt på papiret.. Hans sidste ønske..( lidt groft, men et eller andet godt skal der da komme ud af fars død)

fasterfis sagde ...

må han hedde det som mellemnavn????? Det kan jo være.. men stadig ik helt godt nok

Anonym sagde ...

Jeg er sikker på at I nok skal få skrevet den helt rigtige begrundelse for hvorfor han skal hedde Fjord. Hvis det er et navn der bruges i andre lande kan det også være med til at de godkender navnet. Tjekkede lige USA (The white pages) men der bor kun en enkelt, så det rykker ikke meget ved statistikken haha. Pøj pøj med opgaven. Hanne

fasterfis sagde ...

hvad mon med fjor...

Som mig sagde ...

Kusine, du plejer at være god til både at tale og skrive for dig - så jeg er sikker på, at du nok også skal klare denne her opgave! Selvfølgelig skal han da hedde Fjord!

Maomis sagde ...

Det var da en underlig regel. Altså, hvis der skal være 25 mennesker der hedder navnet før man må kalde sit barn det, hvordan skal der så nogensinde komme de 25 hvis ikke der bliver givet dispensation? Selvfølgelig skal Fjord da hedde Fjord og hvis der allerede er 5 der hedder Fjord er det i mine øjne nok bevis for at det er et navn man kan hedde.

Anonym sagde ...

Du har altid hele din barndom været ved vandet, leget og svømmet spist - var helt alene med mig i svømmehallen som spæd, vi havde det hele for os selv, der var dengang ikke andre børn. Vi har tilbragt rigtig mange dage og ved vandet til stor fornøjelse for alle også dine små søskende som kom til. Jeg valgte aftevagt og havde hveranden uge hjemme og når jeg arbejdede var det fra kl,15.30 så ved vandet var vi når vejret var godt. Også dine morforældre nød at bade og kom tit ned til os, med lidt lækkerier.Når der ikke var for mange andre mennesker der var også redningshundene med!!!
Fjord --bla. fordi vi i flere generationer har elsket vand og de mange oplevelser i naturen vi fik sammen.
Fjord fordi han er født i vand!!!
PYH ha jeg er træt efter nok en arbejdsdag med overarbejde og 30 graders trykkende varme.Måske noget kan gruges...