fredag den 11. juli 2008

Hvordan...

...ser en kvinde der snart føder ud???

Feedback needed, ALLE siger at jeg ikke ligner en der føder snart...

10 kommentarer:

Majsen sagde ...

1. Hun har en stor rund mave
2. Selvsamme mave er sunket en del
3. Kvinden pruster og føler sig som den største hval.
4. Manden siger også, at man ligner en hval.
5. Når det begynder at trække ekstra ordinært i maven, så bør det være et tegn. Eller også noget vand der ligesom fosser ud.
6. Tror at man siger: nu gider jeg simpelthen ikke mere. Kom nu UUUUDDDDD....

Sådan var mine tegn. Og der kom ski en baby ud af det.

Klem herfra

Alphafeen sagde ...

Majsen haha...jamen kan da sige ja til de fleste (minus 5) så hvad pokker er det ved mit udseende der gør at folk ytrer at jeg ikke ligner en der snart føder???

Majsen sagde ...

På med et billede - så skal jeg lige give dig et bedre svar. Måske ser du bare rigtig overskuds agtig ud???

Som mig sagde ...

Heller ikke rigtig noget bud herfra. Er det ikke noget med at man pludselig får meget energi en dags tid før fødslen? Men har jo heller ikke selv prøvet det der med at gå i gang af mig selv...
Jeg fik også zoneterapi nogle gange da jeg begyndte at gå over tid. Hun sagde at det i det mindste blødgjorde livmoderhalsen. Men det satte jo ikke ligefrem fødslen i gang.
Det der med at mave 'falder ned' har jeg også hørt, men er det ikke noget der sker allerede en mds tid før termin?
Men på med et billede, ja. Og så er du altså nødt til at spørge dem der siger det, hvad de egentlig mener:-)

Alphafeen sagde ...

Som mig: hvor lang tid gik du over?

Som mig sagde ...

Gik 14 dage over og da der ikke var tegn på fødsel, blev jeg sat i gang. Så er det lige på og hårdt med veerne. Ikke noget med at gå og overveje om det nu er veer man kan mærke og ligesom vænne sig til, at de bliver værre og værre...
Glæder mig næsten til at prøve hvordan det er, men kan slet ikke forestille mig hvordan det vil være selv at gå i gang.
Hvis du nu ender med at overveje epidural, skal du vide, at den KAN gøre veerne "ubrugelige" (de fortsætter, men virker ikke). Det blev jeg ikke informeret om forinden... Og så havde epiduralen ovenikøbet ingen virkning overhovedet. Men Gentofte er vist heller ikke super checket (Hvidovre har et bedre ry, mener jeg).

fasterfis sagde ...

og den er fandeme ik sjov at få sat ind.. den der i ryggen.. ja nogen er jo så heldige at have fået den helt uden at skulle ha børn! ;)

Som mig sagde ...

Hvordan det FasterFis?

Anonym sagde ...

Hej du snart fødende...

jeg synes altså det er værd at prøve zonetreapi, for min fødsel gik igang, om mandagen efter, at jeg havde fået bahandling lørdag og søndag. For ved en sædefødsel, må man ikke sætte fødslen i gang, og alternativet var et planlagt kejsersnit hvilket jeg for alt i verden ville undgå. Du må vel heller ej få sat fødsel i gang når du er derhjemme, for der er jo en risiko for styrtfødsel så?

Omkring epidural mærkede jeg slet ikke at de lagde den, da det blev tid til kejsersnit efter 44 timers veer. så jeg tror det er meget forskelligt.

Sex skulle virke rigtigt godt, sagde fødselslægen, men han tilbød sig nu ikke da jeg sagde, at jeg ikke havde 8har) en mand..

Husk at det er barnet der "vælger" at sætte fødslen i gang, min zoneterapeut sagde, at hun ved tryk udløste nogel stopper, der skubbede lidt til barnets hukommelse om, at det nok var på tide...

hvem ved men ud kom verdens skønneste unge...

Knus
Anne

Anonym sagde ...

Hæ hæ, ja hvordan ser man ud lige inden man føder? Moden vil jeg sige. Jeg har ifølge min omgangskreds aldrig lignet en der "snart skulle føde" men har da født alligevel. Til gengæld har jeg så heller aldrig liget "en der lige har født" - hvordan de så ser ud :-) Der er alverdens ting man kan prøve for at starte processen selv, men dit barn kommer ikke før det er klar til det. Jeg drak hindbærbladste og trykkede på et par akupressurpunkter (du ved hvilke) og det virkede (måske) for fødslen gik da i gang dagen efter - men det kan jo være et rent tilfælde. Det varer ikke så længe nu, tro mig.