tirsdag den 10. juni 2008

Hmmmm

Fik nærmest tilfældigt igår at vide at min mindste lille nevø dagen før var blevet indlagt med feberkramper og problemer med vejrtrækning. Forstår ikke hvorfor jeg ingenting får at vide...

Send lys hans vej.

5 kommentarer:

Majsen sagde ...

Årh lille mand. Håber at han er i bedring.

Men frustrerende er det da, at opleve at man ikke informeres via den måske oplagte vej.

Jeg prøver at sende alt godt i hans retning.

Hvor gammel er han?

Alphafeen sagde ...

majsen: han er lige blevet 1 år i maj...

Som mig sagde ...

Gud, det havde jeg heller ikke hørt (måske heller ikke så underligt endda, men min mor vidste det helt sikkert..). Jeg fornemmer ligesom, at det er en famileting det der med at man ikke får noget at vide (kun helt tilfældigt, ja). Man kan aldrig helt vide om alle er ok... Det er sgu da underligt. Den sociale arv må vi kunne ændre...

Anonym sagde ...

Han er stadig indlagt, men spiser selv idag og havde næsten normal temperatur imorges.. Han har ikke drop lige nu for han rev det ud.
Han er kommet på enestue pga infektion, så han ik smitter andre.
Lille gøjser, jeg håber han snart får det fint igen.
De fortæller ikke altid en noget fordi de ikke vil gøre en bekymret. ( det er hvad jeg før har fået at vide) Eller måske har de nok at se til, med det syge barn og få passet den store osv.
Jeg har også kun snakket med mor, men skrevet lidt med forældrene. Mor har Sebastian imens de andre er indlagt. Casper er nok på arbejde og så på hospi resten af tiden, vil jeg tro.
Jeg er lige færdig med eksamen og er bestået.. jubiii!

Alphafeen sagde ...

update: han er nu udskrevet og har det bedre...