mandag den 27. oktober 2008

Vinterbadning!

Så er jeg efter maaange års venten blevet medlem og dermed skrælling i "Det kolde gys" også kendt som Helgoland!!




Om end glæden er stor er det dog stadig denne smukke dejlige dame der har den største plads i mit hjerte: Jomsborg! Den permanente i Århus hvor jeg efterhånden for mange år siden blev døbt og dermed skjoldmø, en status jeg først om 2,5 år opnår i Helgoland.



...det er selvfølgelig mig med vingerne ;) og mælkebøtter i håret!

8 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hvor er du sej!! Her sidder jeg og er totalt 'morgen'langsom med varm kaffe og tænker drømmende; "aj, det kunne da også være skønt at være vinterbader". Ha! Det er vist kun for de rigtig seje - som dig ;-)

Anonym sagde ...

Skønne billeder...
Og er det ikke de nye støvler jeg ser der ;O)

Anonym sagde ...

COOL! Også i den grad!

Maomis sagde ...

Du er en sej kvinde. På den måde sej ville jeg nogen gange ønske at jeg var, men jeg er vist lidt at en kylling når det kommer til koldt vand ... vand i det hele taget, som ikke er krystalklart og uden nogen former for tang eller vandmænd. Hvornår starter du?

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

tilykke med dit nye tilhørsforhold selvom hjertet stadig er i Århus på Den Permanente...jeg skal gøre hvad jeg kan for at lave aftaler med min søster om at mødes på den permanente til sommer for hun er flyttet til Kolding, ov ve o skræk så har hun ikke den permanente mere...og den vil ligesom dig komme til at savne....så jeg må absolut sætte hende i stævne på jordens bedste sted....men held og lykke med Helgoland, det ser også godt ud......

fasterfis sagde ...

hurra for det! pas nu på du ik for hævede kirtler! ;) heheh

Anonym sagde ...

Åh ja, lige præcis Den permanente er en af de ting jeg savner mest ved at være flyttet fra Århus til Vesterbro.
Vinterbader blev jeg aldrig, gik på studie med en fyr der var det, og kunne ikke helt magte at ses næsten nøgen og være i samme sauna med ham. Lidt skørt.

Og så vil jeg lige sige tag for tippet om "Søstjernen" på Østerbro. Fandt der endelig mine drømme vinter støvler, som mine fødder rent faktisk trives i, og samtidig er død lækre.

Ny vinterbader sagde ...

Uhh. skal man prøve det. har hørt eget godt om det men kan ikke helt beslutte mig for om det skal være. skal man absolut smide tøjet foran andre folk?