torsdag den 23. oktober 2008

Arbejdsferie

Casper har ferie denne uge. Den bliver brugt i den ubeboede men absolut ikke tomme lejlighed på Vesterbro hvor vi rydder op, rydder op og RÅrydder op. Bare kælderen to tog dage. Farmor triller heldigvis en tur med Fjord!
Vi er samlere begge to, altså Casper og jeg...vi har voldsomt mange ting og prøver nu altså at rydde ud...pyhhhhhhh ville heller med svigerforældrene på tur til ødegården i Sverige :)

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Man får en skøn energi af at smide ud og rydde op, det er som om man bliver lettere, og noget af fortiden slipper sit tag!

Mange af mine ting er reduceret til minder, og det føles egentlig forbløffende frit og rart :O)

Maomis sagde ...

Jeg burde følge jeres eksempel. Her har tingene det nemlig også med at hobe sig op. Jeg har det bare så dårligt med at smide ud. Tænk nu hvis man fik brug for den her ting på et tidspunkt ...

Alphafeen sagde ...

kristin: du har helt ret! og jeg burde bare gøre det m bind for øjnene!

Maomis: om du aner hvor jeg kender det (og man FÅR altid brug for det når det er smidt det ud)

Anonym sagde ...

Et godt råd:
Start med at smide tingene på loftet, 1 eller 2 år senere rydder man så op igen, og igen... hver gang ryger mere og mere ud, indtil det hele er væk ;O)

fasterfis sagde ...

i skal bare lave et loppemarked med bind for øjenene! ;)

Majsen sagde ...

Nu er jeg forvirret eller også har jeg ikke lyttet/læst godt nok efter. Hvilken Vesterbro lejlighed? I bor da på Nørrebro.

Men god fornøjelse med oprydningen. Tro mig - man er kamp stolt når det er overstået.

Alphafeen sagde ...

ja vi bor i min lille pixilejlighed på nørrebro nu...med bebs og maaaaange ting! Men vi har siden Maj skullet flytte til caspers lejlighed på vesterbro...den har fået tørreloftet lagt til så vi får en ca 140kvm....men det bliver hele tiden udsat...og vi skal igang med en uhyggelig masse arbejde når vi overtager den...

Som mig sagde ...

140 m2 - det er jo kæmpe kæmpe stort!! Men jeg er sikker på, at I nok skal få den fyldt ud:) Der kan I jo sagtens få Jeres 3 børn - eller flere:)