søndag den 12. oktober 2008

http://fjord.skrivunder.dk/

...så er der 411 :)

Og vi har lige modtaget en mail fra en Bodil der mener at det nærmer sig børnemishandling at kalde et barn Fjord...

8 kommentarer:

fasterfis sagde ...

eh hvor skørt.. en ven af mig vil heller ik skrive under.. jeg blev næææsten fornærmet! ;) fjord er fint og godt! basta!

Maomis sagde ...

Sådan en mail har jeg også modtaget fra en jeg kender der bestemt heller kunne finde på at skrive under på sådan et navn. Hun mente at han ville blive drillet i skolen. Sjovt nok er det sjældent navnet der er årsagen til mobning, men blot et middel. Så den holder altså ikke i min optik. Desuden er Fjord da et skønt navn.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Fjord et et rigtig smukt og fint navn...og han vil bestemt ikke blive drillet for det, tværtimod....der er da meget stolthed og skønhed i det navn efter min mening....pøj, pøj med det....

Anonym sagde ...

Ja de der negative, konservative idioter gør sku kun verdenen mere kedelig!!!

Fuck dem ;O)

Anonym sagde ...

Arg.... hvor bliver jeg ederspændt rasende over sådanne mennesker!

Heidi sagde ...

Så er det jo heldigt nok, at Fjord ikke skal bo hos Bodil.
Jeg synes altså, at det er så uopfindsomt og ensporet at tænke på, at børn evt. kan blive drillet med deres navn. Helt ærligt, altså. De skal da nok blive drillet alligevel af alle de umulige grunde man nu bliver drillet af. Deri er jeg helt enig med Sofie. Men det er da lidt trist, at Fjord bliver 'stemplet' af en som Bodil. Pfht! -ryst det af jer og vær stolte over det flotte navn I har valgt til jeres søn ;-)

Alphafeen sagde ...

ja fuck dem...undrer mig bare over at de gider bruge deres energi på at fortælle mig at de synes det er et skidt navn...men ja, deres problem :)
Jeg synes det er super smukt :)

Anonym sagde ...

Ja...latterlige fornavne må man åbenbart godt have, så i et sladderblad at en dreng var blevet døbt texas- så derfor skulle de have barnedåb i westernstil!!!!