mandag den 10. marts 2008

humøret

Igen været trist og tung nogle dage kulminerende igår hvor jeg havde en ordentlig grædetur. Nogle dage vælter det hele bare for mig og jeg kan ingenting overskue.
Kolonihaven blir tidligst 1 Maj. hvis den bliver...og vi får først lejligheden i ufærdig udgave til september engang. ØV. Hansen is med banan og chokoladesovs hjalp lidt.
Idag er jeg lidt gladere, solen har skinnet og...ja....

5 kommentarer:

Som mig sagde ...

Er sgu da også råddent med den lejlighed! Kan godt forstå at det går dig på. Men tænk, så kan du bruge din barsel på at hygge rundt og 'ordne' lidt i lejligheden og i kolonihaven! Det lyder som noget at vente på. Det bliver godt med forår og ikke mindst sommer. Hvornår er det præcis du er sat til?

Alphafeen sagde ...

Om mig:
bare bange for at det blir for meget for mig som næsten ny mor....der skal både males 150 kvm(halvedelen med 5 m til loft) laves et nyt køkken og det gamle køkken skal laves til badeværelse...pt ret overvældende at tænke på når man som jeg ikke er helt hjemme i større ombygninger...
Sat til 13 juli, det er en god dato :)

Majsen sagde ...

Men er det trods alt ikke dejlige ting at se frem til? Jeg var ikke lige klar over, at der også er ny bolig i sigte. Men den lyder rar iht. din kommentar til "om mig".

Jeg har selv stået med en lille på armen, imens der blev væltet vægge, hamret, banket osv. Nej ikke just opløftende, men vi kom igennem og det samme gjorde drengen. Positiv energi i din retning.

Anonym sagde ...

Kan det ikke lade sig gøre at hyre nogle venner (du har så mange) og få det klaret på nogle få dage? Sagde hende der stadig efter halvandet år ikke har fået malet alt...
Heldigvis er du da ikke alene. Hvad med Kasper? Han er vel super handy man :-)?

Alphafeen sagde ...

ja det går jo nok altsammen...det kan jeg bare ikke mærke alle dage :)