mandag den 17. marts 2008

Flytten rundt

Så er kærestens store gamle røde kommode, hans topmadras, nogle knive og noget tøj flyttet til Nørrebro hvor vi skal bo indtil Minimummi er født og lejligheden på Vesterbro er klar... Håber det giver lidt mere ro på det hele at vi ikke hele tiden farer rundt mellem to lejligheder!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det tror jeg helt klart det vil gøre, jeg hader weekend forhold og de nye forhold på det stade, hvor man begynder at blive klar til at flytte sammen, men ikke helt er der endnu, som Freddy og jeg lige for tiden.
Vi har lyst til at flytte sammen, og det ville gøre en del ting nemmere, men vi har bare ikke kendt hinanden længe nok synes vi... jeg er frygtelig bange for at gøre noget overilet og uovervejet denne gang, så jeg har ikke travlt... er kun lidt utålmodig ;O)
Det er altid nemmere, når man har sine egne ting, der hvor man er mest.
Og jeg stresser i hvert fald når jeg ikke føler mig hjemme og skal pendle...
Bliver helt misundelig ved tanken om den lille babymunni :O) og at I flytter sammen, I er et skønt par :O) Glæder mig til jeg kommer der til!!!
Freddy vækker i hvert fald baby-lysten i mig, og tanken om at få sin egen familie bliver større og større :O) tænk at jeg skulle komme til at sige det! Hvem skulle have troet det!!???! Men det føles vildt dejligt!... og rigtigt, synes mine hormoner i hvert fald ;O)
Super god påske,
Knus Kristin.

Alphafeen sagde ...

hov Kristin havde slet ikke set dit indlæg før nu...godt at høre lidt nyt fra din kant!!!!

Håber din påske var dejlig og at både du og anja snart er svangre ;)
Kys C