onsdag den 17. september 2008

2 år!!

Så har Casper og jeg sørme været kærester i den vilde sum af hele 2 år!




Forstår ikke helt at det ikke er længere tid siden jeg poppede op på Halmtorvet til date hvor han sad i solen og læste designblad og drak martini (han snakkede meget og var lidt underlig, sjovt nok var det ca det samme han tænkte om mig)




TILLYKKE til os! ...og solen skinner så septemberfint her på Nørrebro (og pt ingen kugleregn, det er en lyksaglig dag ;))

Jeg elsker dig!

10 kommentarer:

Maomis sagde ...

Tillykke med hinanden, I to smukke mennesker.
Længe leve kærligheden! :-)

Anonym sagde ...

Dejligt dejligt dejligt! Kæmpe tillykke fra mig også!

Anonym sagde ...

Stort tillykke til jer med de 2 år. Det må fejres.
Jens har de sidste 3 dage ordnet fuglenes hus. Har tømt bunden og kørt på lossepladsen og de har overnattet i det andent - i skuret og jeg har været ude og se glæden, da de blev lukket ud i der rene drivhus. Nu har jeg lige været derude igen. Jens rundede lige hjørnet med et friskt salathoved, så de kunne fejre det rene hjem.Men ak- høgen havde været der og en kanarie sat på hegnet med opsprættet mave.....så nu er han ked....Rigtig god aften..skal ud og lave mad....Det er mine ryghvivler der er forskubbet--så må ikke løfte - laver øvelser og spiser piller og kan helst ikke
sidde ned. Passer arbejde og går i seng ved 20.00 tiden øv øv nu er der gåer halvanden uge med det ...øv øv

fasterfis sagde ...

tæløk med jeres underligheder passer så godt sammen! som nik og jay synger. Martini og hånden og sko fra gucci.. så ud og købe sko for pokker! :)

Anonym sagde ...

Tillykke med jer! :)
I er SÅ dejlige!!!
Knus.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Tillykke...og hvor er du sød at sende kærlighedserklæring her på indlægget til Kasper...I har mange dejlige år endnu....stort tillykke....

Som mig sagde ...

Tillykke til Jer to:)

Anne Gotfredsen. sagde ...

Tillykke til jer to turdelduer, I er et godt par, syntes jeg.

Familien Horst sagde ...

Ja stort tilltkke med dagen til jer.

Heidi sagde ...

Tillykke! Det med at være lidt underlige for hinanden tror jeg er rigtig sundt og godt, så det gnækker jeg over på jeres vegne ;-)
Jeg har en del venskaber som er startet i fuld skepsis fra min side... Og det indtryk min kære mand gjorde på mig allerførste gang var: "ham der er godt nok en mærkelig/farlig en!!"