lørdag den 16. august 2008

endnu en update fra operaakademiet i Thorsgade

Fjord var til kraniosakral igen igår...han sov sig sageligt igennem det meste :)

Og lige nu som jeg sidder her har han han ikke spist siden kl 9 og sover og sover og sover...ja nu bliver moderen jo helt nervøs for om han er halvdød el dødsyg el noget...

Casper har taget ferie en uge...oHH my god hvor er det dejligt at være 2 om det hele igen!!


(nå pyhhh nu græder han, han LEVER :))

10 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Alphafeen !

hvor er du så menneskelig...så dejligt at læse alle dine tanker og reaktioner på søde lille opera-Fjord ( hvor er du sød når du skriver "Operaakademiet i Thorsgade")......hvor må det være en svingende oplevelse humørmæssigt med en lille ny fyr at tage sig af og du gennemlever da også lidt forskelligt.....dejligt for dig at Kasper har lidt ferie....

søde tanker til Jer alle tre...

Maomis sagde ...

Det virker virkelig som om du tager livet oppe fra og ned. Det er skønt. Men andet er der vel heller ikke at gøre med sådan en skrigeballon af en baby. Det må være frygteligt hårdt.

Hvad er for øvrigt det der kraniosakral? Det lyder effektivt.

fasterfis sagde ...

nååår lille gøjsi, han er da blevet helt træt! kunne damen sige noget om hans opera-interesse, jeg mener, hvorfor han dyrker den så intenst? jeg håber ihvert tilfælde at han kommer til at græde mindre nu!
og rart med ferien!

fasterfis sagde ...

hvor mon min internet-søs er blevet af???

Som mig sagde ...

Ja, hun er da helt forsvundet fra overfladen :-)

Alphafeen sagde ...

...vi har bare været på skrigetur i kolonihaven...home again )

Som mig sagde ...

Lyder opløftende!

Anonym sagde ...

Hej søde
Da astrid var tre uger gammel havde jeg aldrig hørt hende græde undtagen lige efter fødslen. Og hun sov gudhjælpemig også 12 timer hver nat - taknemmelig mor. Men da hun var omkring en måned gammel begyndte hun kl otte hver aften præcis i omkring 2-3 timer. Sundhedsplejersken sagde, at det gør de fleste babyer fordi deres tarmsystem skal modnes, dvs der er nogle nye enzymer osv der kommer i gang og det gør avs.... trøst dig med at det går over efter omkring 3-4 uger. Hun sagde at det kun er kolik hvis ungen hyler hele tiden og hele dagen, men hvis det er på nogle lunde samme tid så er det en naturlig modningsproces.

Hun lærte mig, at det er ok at gå ud i køkkenet og lade ungen ligge og skrige og ta en tår vand. Tit når vi vil have det til at gå over når vores unger skriger og græder, så er det fordi det gør mere ondt på os selv end dem, at de hyler.

Knus til jer alle
Anne

Alphafeen sagde ...

anne: 12 timer?????? hold da op :)

Anonym sagde ...

imponerende også af moderen

Anne