tirsdag den 29. november 2011

Fantastisk stilhed (hvem havde troet at det var lige mig??)

Jeg har i løbet af efteråret været med i et livsstilsprojekt der er en kombi af en ernæringsterapeutisk metode "små skridt", filosofi og mindfullnes. Det er center for eksistens og samfund under sociologisk institut der tværfagligt med andre afdelinger af uni har fået en del penge til at udvilke en etode til brug for varige livsstilsændringer.

afrundingen af første del af dette var et døgn afsted på langebæk retreat center (smukt smukt stedhttp://www.flickr.com/photos/blitzwertz/4676099048/ ) hvor vi fra fredag aften til lørdag eftermiddag var sammen i tavshed. Dvs...lavede øvelser, spiste, hang ud, gik ture osv i stilhed. Og for pokker hvor var det skønt. Var en kende skeptisk inden men også meget nysgerrig på hvordan det ville være. Og faktisk var det ufatteligt befriende kun at koncentrere ig om mig selv! Det skal helt sikkert undersøges mere!!

Ligenu er jeg helt alene hjemme, julemusik, julete en træningsøm krop (endda et stort blåt mærke i taljen efter første møde med træningshulahop ringe!) og også en småøm psyke ovenpå en noget sær terapisession igår...og der er sol udenfor!

Ingen kommentarer: