torsdag den 9. juli 2009

PYHHHH!

Lige nu kommer jeg ALDRIG til usa igen....turen hjem gik super godt men dagene efter har været mega hårde. Fjord har grædt og været vågen hver nat og er oveni plaget af 5 kindtænder på vej igennem tandkødet... Jeg har slet ikke kunnet rumme ham fordi jeg selv er så træt og kvalm, Casper og jeg har skændtes om natten pga manglende overskud osv osv......håber det vender fra nu af!!

3 kommentarer:

Mor/URL sagde ...

ÅH det håber jeg også..Det er træls for jer alle sammen....Måske derfor du ikke svarede på min sms om du var vågen...Håber snart det er ovre...Jeg har plukket de første solbær og stikkelsbær - måske det ku hjælpe med en tur i Lille My..Knusss herfra

marianne sagde ...

Ej det husker jeg godt. Stort kram til dig. Pyhaa det var monster hårdt. Jeg fløj hjem alene med min basse, og jeg var en omvandrende zoombie. Han vågnede og græd om natten, og jeg kunne næsten ikke sove. Og om dagen kunne jeg dårligt holde mig vågen. Så skulle jeg tage toget hjem til Jylland dagen efter med min mor, og jeg sad med bassen på skødet og ammede, og min mor sov ved siden af, jeg faldt selv i søvn et øjeblik, men vågnede til verdens værste lyd, da toget brat bremsede og min lille skat tumlede på gulvet. Ej hvor skammede jeg mig som mor. Men var bare helt ude i hampen søvnmæssigt. Der skete ikke noget med ham, en lille ammetår ikke ordnede, men jeg havde det godt nok elendigt med det. Træthed er en grusom ting, men mister alt overskud, og bider af hinanden og bliver så desperat, for kroppen skriger bare efter søvn.

Alphafeen sagde ...

marianne: godt at høre at jeg ikke er den enste den tur/jetlag næsten ku ta livet af :)