mandag den 6. juli 2009

jubiiii

Da vi kom hjem lå det der ENDELIG laaaaangt om længe: brev fra pladsanvisningen om at Fjord har fået vuggestueplads i idrætsvuggestuen mini ajax som ligger i Sydhavn helt op af vestre kirkegård (dvs grønt og træer, hvilket jo ikke er en selvfølge her i storbyen)


De arbejder uden traditionelt legetøj (som mit pille barn nu ellers godt kan lide :)) og bruger krop i alt...(hvilket man jo slvfølgelig gør helt automatisk)


http://www.miniajax.dk/ (hvis du ser på kortet bor vi lige ved den lille blå pil der peger opad)


...mon han skal på stue med dansemusene, kravlemyrerne, springlopperne, balancebillerne, græshopperne eller boldbamserne??? :)

Pyyhhh det var DEJLIGT! Var efterhånden bange for at Fjord skulle hænge ud med kvalme mor mange mdr endnu og for at den nye bebs nærmest ville nå ud før Fjord kom ud i verden... Nu må vi igang m biostrath og andre immunstyrkende ting...

13 kommentarer:

fasterfis sagde ...

øj der ser sejt ud! tillykke til lille nevøen at han kommer derhen! jeg glæder mig til at jeg får vuggestue nr to, som du så kan vise frem også( læs: noget jeg kan bo i og fjord kan blive passet i!)

Alphafeen sagde ...

haha ja :) bare du var her nu så jeg ku få sovet

Anonym sagde ...

tillykke... det ser godt ud. Ja, her på Bornholm er det naturligt at ungerne er ude hele dagen. men det er nogle fine faciliteter de har må jeg sige. Er det en integreret intstitution, så du kan holde ham der, når ham skal i børnehave og den lille i vuggestue? kender I forresten kønnet?

Anonym sagde ...

Øh anonym er mig...

Kram

Anne

marianne sagde ...

Tillykke.
Vi overvejede selv mini ajax, men endte med en lidt tættere på.
Selvom vi også bor på vesterbro, lå den i modsat retning af hvor vi skulle hen hver dag.
Men synes det ser top fint ud der.
Det bliver spændende.

Mor mormor/URL sagde ...

Det ser helt vildt dejligt ud. Godkendt til mit barnebarn, når han nu skal bo på djævleøen :-)

anne sagde ...

Velkommen hjem, det må være hårdt med det jetlag og kvalme, håber snart I er fit for fight igen, tillykke med vuggestue pladsen.

Alphafeen sagde ...

Anne: ja ku godt høre på et af dine tidligere indlæg at Rønne/Bornholm har bedre inst end her i kbh...vi risikerede jo noget som lå i en etage ejendom med noget beton på taget...
Nej den er ikke intg...det var den anden han er skrevet op til men så skal vi vente endnu længere og det går ikke. Tror den nye er en han mere men ved ingenting :)
Ps har forresten ingen VHS, kram!

Alphafeen sagde ...

Marianne: hvilken en fik i?? Fik at vide på pladanvisning at kære vesterbro var det værste sted pt...pyhhh :)
Kæresten arbejder på Nokia så rigtig retning her :)

Alphafeen sagde ...

mor: jep, så skal han bare til at terpe JYSK :)

anne: tak :)

marianne sagde ...

Ja pladsanvisningen sagde også at vesterbro var det sværeste område at få plads i. Det er dels fordi de simpelthen ingen byggegrunde har, så de kan ikke engang bygge noget.
Vi ventede indtil han var 21 måneder, og så begyndte han i en privat vuggestue. Han ville ikke nå at få plads i en kommunal før efter han fyldte 2.

marianne sagde ...

og ellers var alternativet en nød plads. Men det ville være et logistisk helvede at køre kbh rundt. Jeg skulle ud på holmen hver dag, kæresten helt til Lyngby, og så aflevere og hente barn oveni.
Så har været glad for vores private vs, selvom de ikke har så fine udendørs områder som ajax, tilgengæld er de rigtig gode til at tage på ture.

Som mig sagde ...

Ser dejligt ud, kusine! Det skal nok blive super for den bette Fjord:)
Er I ved at være bare lidt ovenpå igen???