torsdag den 16. juli 2009

dårlig nakkefold

....øv, skulle ha fulgt den oprindelige plan om ingen nakkefoldscanning. Resultatet er so far ikke særlig godt, jeg var bare så nysgerrig efter et kig ind (den så sød og dejlig ud og dansede rundt :))

9 kommentarer:

Maomis sagde ...

Hvor dårlig? Behøver vel ikke at betyde noget?

Som mig sagde ...

Kan godt forstå nysgerrigheden - var det blodprøven der viste dårligt eller begge eller???

marianne sagde ...

Med vores den første fik vi heller ikke nogen nakkefoldsskanning. Men gjorde til denne graviditet. Men kender ikke tallet.

Jeg har slet ikke nogen guldkorn eller holdning. Men jeg synes det hjalp mig da vi fik vores skannet at tænke at selv et tal som 1:50 er lig med at der reelt er en mulighed for 49 helt sunde og raske børn. Eller at der er 2 % risiko for at der er noget galt. Det tog lidt af panikken.

Vi valgte selv at sige at hvis ikke det var lavt nok til snak med læge ville vi slet ikke vide tallets størrelse, for vidste med mig selv at hvis det var lavt ville jeg bekymre mig i et væk.

Grønlandsposten sagde ...

Øv for en besked. Har I fået noget opfølgende information? Havde egentlig besluttet mig for at sige ja tak til en triple test, men er pludselig alligevel kommet i tvivl.

Mor/URL sagde ...

Vi håber på det ingen betydning fårknussss

Ditte-Marie sagde ...

Jeg tror at is i maven er en god ting....de siger så meget....men jeg forstår godt at man kan være helt vildt følsom - hov,se, jeg fandt lige din blog, forresten, knus

Ditte-Marie sagde ...

Jeg tror at is i maven er en god ting....de siger så meget....men jeg forstår godt at man kan være helt vildt følsom - hov,se, jeg fandt lige din blog, forresten, knus

Alphafeen sagde ...

Maomis: har ikke det endelige tal for min blodprøve var kikset og skulle laves om...men selve nakkefolden var 2,5 mm, skal helst være under 2 men 2,5 er ikke mega stort (Fjords var 1,4)

Og nej det er slet ikke sikkert der er noget og det er det der er så dumt ved den scanning: den er blot en RISIKO vurdering. Dvs at man kan lave sig en masse unødige bekymringer.

Som mig: min alder i sig selv gir 1/300 og nakkefold for stor...venter på svar på blodprøven

Marianne: jeg skulle også bare ha fulgt min indskydelse om at droppe den scanning....øv...hvor gamle er dine nu?

Grønlandsposten: nej...venter på brev el opringning fra lære ca torsdag...

Ditte Marie: velkommen :)...og tænker på din opgave på apu om selvsamme emne!

marianne sagde ...

Vores den "store" (han er jo stadig en bettefis) er 2 1/2 og den lille i maven skulle være færdigbagt om ca en måned. Og som gravid sidder jeg altid med lidt en frygt for det uventede og at noget kan gå galt. Og samtidig en kolossal glæde over det spirende liv.