lørdag den 25. april 2009

nr 26

Så er Fjord nr 26 på ventelisten til den vuggestue vi helst vil have ham på...vi lagde ud som nr 60 og nu er der over 90 på den...need i to say at der er total kaos i kbh kommune mht børnepasning!

3 kommentarer:

fasterfis sagde ...

er der ik også et par mdr at løbe på endnu? bliver han så placeret i en anden end til han er nr 1 på listen??

manna sagde ...

Hmm, been there done that. Ui hvor er det bare en frustrerende følelse. Vi stod længe nr 8 og 6 på venteliste på vesterbro, men endte med at måtte finde anden løsning da tiden slap op, og plads anvisningen ikke troede det skete de første mange måneder. Men det endte fint alligevel. Så kryds fingre, og kim dem ned på pladsanvisningen.

stelsig sagde ...

Kære Christina

Vi stod også pænt nede på listen på vores første priotet til Nora, (dog ikke nummer 26, men nu er der også kun 22 børn i hendes vuggestue:-)) vi fik tilbudt anden prioteten, men takkede nej og så frem til at skulle finde alternativ løsninger nogle måneder, men pludselig skete der et skred og vi fik pladsen 14 dage forsent i forhold til vores ønske, så kryds finger og tag evt. over og snak med dem i vuggestuen de har som større føling med hvad der sker end pladsanvisningen, det gjorde vi.

Pøj pøj
Kh Mia