mandag den 27. april 2009

nr 25 = plads ved juletid!!!

Ja vi er godt nok allerede hoppet en plads op MEN den ellers søde dame på pladshenvisningen regnede sig frem til at det i hvert fald ville give ham en plads ved juletid....JULETID??? hallo kbh, kom så igang!!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Undskyld Christina,
men jeg hopper ikke med på det der københavneri. for sådan er betingelserne i hele danmark. Der er ingen steder, man bare kan få det man ønsker (spørgsmåklet er om der er nogen steder i livet, hvor man kan det) af pasning.

Jeg har lært, at mine forestillinger om at det kun er godt det ene drømmested, er útopi. for det handler ikke om rammer, pædagogisk mm, men om kemien mellem de unger der er der, og din. kemien mellem pædagoerne, ungerne - herunder din. Pædagoernes evne til at elske ungerne osv. Alle ting, der forandrer sig på et splitsekund, så drømmeinstitutionen kan gå tilm at være et mareridt på en måned...ting du ingen kontrol har over... og sådan vil det altid være. Det kan jeg se, på de institutioner jeg har brugt, at de børn der ikke trives er dem, som har svært ved at finde nogen de falder i hak med. hvorimod min unge, hun passer sig ind i hvilke rammer overhovedet. jeg skal til og vælge skole nu, og hvis jeg vælger privatskolen er det kun for min skyld. ikke ungens.

Jeg ville mærke efter, hvor parat min unge var til at komme ud, og forbinde sig til noget andet. og til mit eget behov for time-off.

Du har en sund unge han skal nok klare sig...

kram
Anne