lørdag den 15. december 2007

Barnet der fra idag ikke er et embryo men et foster...

ps...klatten i midten er barnet ;)

5 kommentarer:

Hvad? sagde ...

Det må da egentlig være super fedt nu, at du har så meget styr på det der med afspænding og øvelser som er gode at lave når man er gravid :-)Bedste sagde i dag, at hun ikke rigtig havde gidet at pynte til jul i år... Fik pludselig fornemmelsen af et illusionsbrist af dimension. Hvad nu hvis hun egentlig ikke gider julen??? Har altid været så sikker i min barnetro (eller hvad man siger), på at hun bare elsker julen... Hvad nu hvis...? Så ved jeg faktisk pludselig heller ikke helt hvad jeg skal synes om julen... Hvis du forstår?!

Hvad? sagde ...

Ej iøvrigt - fik lige en tanke. Var det Slagelsesgade på Ø? Var hun sådan lidt speciel (altså på den gode måde)? Var engang hos en i Slagelsesgade. Hun havde lyserøde slangeskindsbukser på. Eller var det leopard?? Er længe siden. Lyst hår.

Anonym sagde ...

ja det var i slagelsesgade :) hende der ejer den har lyst hår og hedder pia...hun kunne godt lide en med sådanne bukser. Hende her var gråhåret og rigtig søg og var kun ansat der. Det var meget fancy...man fik et lille paprør til billederne og en dvd med scanningen...begge med deres logo på. Jeg var i hvert fald imponeret da jeg langede dem de 700 hurtigttjente kroner :)

Anonym sagde ...

måske er bedste bare for træt som mig??? men sgu ikke noget godt tegn....ikke engang hendes juletræ og nisse landsbyen???
Håber sgu heller ikke hun har faked :(

Hvad? sagde ...

Sjovt, det er nok det samme sted så. Lyder fancy, ja! Kan ikke husek andet end hendes bukser :) Nej vist ikke engang juletræ og nisseby - men du skal ikke sige noget til hende... Hun er nok bare udkørt ovenpå det med din far og hunden og Gurli osv...