søndag den 30. januar 2011

søndag

Sidder alene i sofaen, sjælden søndag.
Casper og Fjord er ude og hente et sæde til vores sorte jernhest hos nogen der vil give det til os fordi de desværre fik resten af deres cykel stjålet. Sirius sover med kaninus og sin nye spilleugle.

Om lidt drager vi ud og ser på hajer.... :)


En del af tingene er ved at falde på plads. Vi har søgt om dispentation for ventelisten til Sirius vuggestueplads. Han kunne jo ikke få plads før han var over halvandet år gammel. Og den gik sgu igennem. Han får den første plads der bliver ledig i vores område. Det vil sige at vi ikke bestemmer hvor han ender udover at vi kan takke nej og blive stående på vores oprindelige ønsker og så vente til august. Så jeg krydser fingre for at det bliver den rigte plads der dukker op.

Der sidder nok en og anden og tænker hvordan pokker vi lige fik den dispentation... Jeg har en depression. Derfor. Så noget godt kom der da ud af det.

2 kommentarer:

Line sagde ...

Kære Christina,

KÆMPE kram til dig!
Hvor fantastisk med en dispensatione, for du skal passes på.

Kh Line

Unknown sagde ...

Jeg ved godt, at det er et gammelt indlæg, men er først lige faldet over din blog i dag. Tillykke med at I fik dispensationen! Det er rart at vide at den slags er muligt. Jeg er tilbagevendende depressiv og er nærmest selvskrevet til en fødselsdepression, så det er rart at vide, at man kan få lidt hjælp når den tid kommer. Håber I øvrigt, at du har det bedre :)

Mvh Frøken Fregne
www.frokenfregne.blogspot.com