torsdag den 17. juni 2010

blogdød

Jeg er gået helt blogdød

Jeg har egt en masse ting jeg gerne ville dele og "tænker" tit indlæg. Men der er ligesom noget der ikke helt fungerer. Måske skal den dø, måske skal den deles i to så der er en familie blog og en tænkeblog. Den er i hverfald ligesom blevet underlig og jeg savner den egentligt.

ps...og ja det er heftigt som tiden er flyvende med to børn

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja- Jeg savner den...men jeg oplever selv det samme på facebook. Der er meget jeg ikke kan dele mere pga kolleger mestendels...
Måske vi skulle ses snart og opdatere hinanden IRL

KH
Sarah

Anonym sagde ...

Savner også at høre nyt fra dit liv... Men jeg kan jo heller ikke selv finde ud af det der blog noget ;)
Jeg kommer til Kbh. i min ferie,forhåbentligt længere end en weekend, håber vi kan fibnde tid til en kop kaffe, når jeg kommer over :)
Det er alt for længe siden :)

Anni Albæk sagde ...

Hej - ja jeg kender dig ikke, men jeg læser din blog og har gjort det længe (og talt varmt alle steder for at Fjord er et fint navn, som man godt må hedde) - jeg tror bare at man til tider har brug for en blogpause på nogle måneder. Jeg synes det vil være synd, hvis din blog forsvandt fra dette univers....men det er bare mig og min mening:-)

Viking sagde ...

Hej min kære sms-sparringspartner ved op- og nedture. Det er din skyld at jeg nu har lavet min egen blog. Jeg har jævnligt været inde for at kigge på din, ikke mindst for hyggens skyld. Vil bare lige minde dig om at din blog ER hyggelig og lidt har også ret. Knus fra det Sydjyske marskland